Wednesday, 3 August 2011

YaNa Yassin | Birthday Giveaway

YaNa Yassin | Birthday Giveaway..
Ngeh3x.. Jom join YY punya birthday giveaway..
Syarat penyertaan korang boleh klik banner untuk terus ke blog YY..

Yeayyyy! Bulan Ogos sudah datang! Umur pun bakal meningkat 1 tahun lagi kali ni. Harap diberi kesihatan yang baik dan diberi kebahagiaan untuk diri ni. Hikssss..

Untuk hadiah birthday tahun ni kalau boleh nak DSLR dari parents tapi apakan daya hadiah tu memang tak mungkin dipenuhi dengan jayanya memandangkan diri sendiri dan besar. Kuikuikui.. Disebabkan rasa tak boleh dapat hadiah tu, jadi nak hadiah dari YY la untuk birthday kali ni dengan kasi menang GA ni. Wakakaka :p Ok! Gurau aje.. :)

Untuk sesiapa nak join. Boleh klik banner tu okeyh ke blog YY..

Tag: cik bib, mieng, nina

1 comments:

!! YaNa YassiN !! said... Reply To This Comment

Terima Kasih Sudi Join,.. Moga kita semua mendapat kebahagian dalam hidup.