Sunday, 26 June 2011

simple giveaway

Ahaksssssssss!
Kali ni nak buat simple giveaway!
Serius simple je. Tak ada syarat yang ditetapkan.

Tak perlu follow blog ni, Tak perlu letak banner di sidebar, tak perlu buat entri!!

Caranya senang je.. 
Apa yang korang perlu buat? Korang hanya perlu 

like page ni:


lepas tu vote gambar dengan klik like kat gambar ni:


Lepas korang dah like, tinggalkan komen anda bawah ni url link blog korang beserta id korang.. 


p/s: Sekiranya korang dah like, dan tinggal komen, korang akan dapat satu point.. 
p/s: point tambahan, sekiranya korang dapat ajak seorang rakan fb korang like gambar tersebut, point anda akan bertambah.lebih banyak point korang kumpul, lebih cerah peluang korang nak menang!

dapat ajak seorang kawan fb like gambar- 1 point tambahan

Seorang pemenang akan dapat FM dari Cameron

GA tamat- 11.50 malam pada 30 Jun 2011

8 comments:

alya said... Reply To This Comment

nak join!!

Nana said... Reply To This Comment

dah join
fb : fauzana ismail

♥♥azatiesayang ♥♥ said... Reply To This Comment

salam..Dah join!!

http://azatiesayang-contest.blogspot.com/

ID:azatiesayang
ID FB:kak yang

tiefazatie said... Reply To This Comment

ifa dh like!hihi

http://tiefazatie.blogspot.com/

id fb; tiefazatie

gewd luck!

kaseh suchi said... Reply To This Comment

joined~

id fb: suria marlborro
id folower: kaseh suchi

misz l0vely said... Reply To This Comment

hye..!!
j0in ur GA...

id FB : Yuka Yumiko
id f0ll0wer : miss l0vely
url bl0g : http://l0vec0ntestgiveaway.blogspot.com/

tq...
;)

Cempaka Kuning said... Reply To This Comment

CK dah vote.

Id Fb-norzie hany

http://cempakakuningku.blogspot.com/

NurAmal said... Reply To This Comment

eh, ade give away.. :)