Friday, 6 May 2011

Giveaway MACARON : By Imaan09 & Cik Ims

Macaron oh macaron!
Aku tengah gilakan Macaron sekarang ni! Serius dah lama nak makan macaron ni tapi masih belum mempunyai kesempatan sebab kat Sarawak tak jumpa lagik orang yang jual Macaron.. Sedih-sedih terpaksa membatalkan niatku untuk menikmati Macaron.. :(

Tapi setelah berblogwalking tadi, ada jumpa la satu blog ni join giveaway Macaron! Tengok tajuk je aku dah tertarik untuk joinnya tak kira syarat apa yang perlu aku patuhi.. See! memang sangat gila macaron disitu sampai sanggup buat apa saja. =.=" Setelah dikaji syarat penyertaan.. Sangat la mudah.. Jadi, aku join jugak giveaway anjuran Iman09 dan Cik Ims! Jadi, tak payah nak fikir panjang.. Jom kita join ramai-ramai giveaway macaron by imaan09 dan Cik Ims ni! Ada empat orang pemenang.. Apa tunggu lagi! Jom Jom! 

Opsss!
Tunggu-tunggu! Ada lagik! Andai kata korang rasa tak nak join giveaway ni tapi nak makan macaron dan tak tahu nak tempah mana.. Cik Ims dan Iman09 ada bukak tempahan.. Korang boleh la tempah Macaron dari Cik Ims dan Iman09 ni.. Untuk mengorder macaron! Korang boleh tengak maklumat bawah ni!

Tempahan macaron di buka dengan rasminya.
Jadi kepada sesiapa yang berminat, bolehlah membuat tempahan. Berikut adalah kriteria2 macaron hasil tangan Cik Ims.

  • Harga macaron Cik Ims ialah RM1.70 untuk sepasang macaron.
  • Kuantiti minimum yang boleh di tempah adalah sebanyak 10 pasang macaron.
  • Perisa macaron Cik Ims yang ada setakat ini adalah coklat ganache, raspberry ganache, mint ganache, & peanut butter.
  • Cara penghantaran macaron. Terpulang kepada pelanggan. Cik Ims tinggal kat Sg.Chua Kajang. Kalau ada sapa2 tinggal dekat2 sini, bolehla Cik Ims direct bagi fresh macaron. Tapi bagi yang tinggal jauh, bolehla Cik Ims poskan macaron tu. Dan dijamin 90% macaron tidak akan hancur dalam proses pengeposan. 
Jadi kepada yang berminat atau ada sebarang persoalan, bolehlah menghubungi Cik Ims
0149502700 @ email di faznyzah_12@yahoo.com 
Apa tu Macaron? Macaron ni merupakan sejenis manisan orang Perancis! Apa tunggu lagi? Nak rasa Macaron ni jom la order tak pun join giveaway Iman09 dan Cik Ims!! Jangan ragu-ragu! Jangan malu-malu.. 

1 comments: