Friday, 5 August 2011

Peraduan Snap & Win - Duit Raya Untuk Blogger

Assalamualaikum.....

Dah lama rasanya blog Razis tak buat peraduan. Hari nie hari Khamis, 4 Ogos 2011 bersamaan 4 Ramadhan, Blog Razis nak buat 1 peraduan. Peraduaannya macam peraduan sebelum ini. Jadi pelawat bertuah dan menang wang tunai ataupun top up RM 10.00.


Caranya memang senang.
1. Snap dgn print screen bukti kemenangan no bertuah iaitu no 161,718. (Contoh seperti gambar di atas)
2. Buat entry kemenangan korang kat blog.
3. Emailkan link entry kemenangan ke goft85@gmail.com
4. Anda akan dihubungi untuk cara pembayaran hadiah melalui email.

Itu jer caranya. Kena tunggu sampai no bertuah 161,718 muncul dan snap cepat-cepat yer. Sapa cepat die menang wang tunai atau top up RM10.00. Boleh buat beli kuih raya nanti.

Nakkan hadiah lagi besar? Tunggu peraduan selepas ini.

**Hadiah Bonus untuk mereka yang menyebarkan peraduan ini.
1. Copy paste entry ini dan buat entry di blog anda.
2. Kemudian tinggalkan link entry di post ini.
3. Penulis bertuah yang dipilih melalui random.org bakal menang wang tunai atau top up RM10.00.
4. Pemenang bertuah dipilih setelah no. 161,718 di menangi. (Tak mustahil jika anda menang hit dan hadiah bonus).

Jadi, jangan malu-malu untuk share peraduan ini di blog anda.

Peraduan ini dianjurkan oleh myrazis.com

1 comments:

Razis said... Reply To This Comment

dtg utk verified entry..semoga bertuah....