Thursday, 28 April 2011

My Life Story Blog Giveaway!

My Life Story Blog Giveaway!
Eh! Eh! Kejap! Korang jangan salah faham lak sebab ni bukan blog aku yang buat giveaway okeyh! Ini tuan empunya header comel di atas yang buat GA ni.. Nama tuan empunya blog tu My kot sebab blog author tu ada tulis mynameismy.. Hah! Betul la tu.. Cik My yang buat.. Hehehe..

Nak join Giveaway ni sebab Cik My nak pergi Vietnam! Kot2 kalau menang nanti Cik My nak bawak aku pergi Vietnam sama.. (Bajet boleh menang je) Haha! OK TIPU! bukan tiket pergi Vietnam hadiahnya tapi ole-ole dari vietnam! (tak dapat pergi Vietnam dapat oleh-ole dari Vietnam pun jadi la)

Terdapat beberapa kategori weh hadiahnya!
Hadiah utama ada, tiga pemenang bertuah ada, dan mungkin yang sipi-sipi bertuah pun dapat hadiah kot! Hoyeah! Hoyeah! Jadi, apa tunggu lagi! Jom join dan jadi seorang yang bertuah!

Tag: Cik Bib

1 comments:

mynameismy said... Reply To This Comment

Entry anda sedang diadili..0_o

http://mylifesstoryblog.blogspot.com/2011/05/masa-untuk-mengadili-entry-entry.html